WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Kylie Minogue

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Kylie Minogue   Pen. 11 03 2011, 11:01 am

Valstybė: Australija
Gimimo data: 1968 gegužės 28


Diskografija:
- [b]Aphrodite (2010)
- X (2007)
- Body Language (2003)
- Fever (2001)
- Light Years (2000)
- Imbossible Princess (1998)
- Kylie Minogue (1994)
- Let's Get To It (1992)
- Rhythm of Love (1990)
- Enjoy Yourself (1989)
- Kylie (1988)
Atgal į viršų Go down
avatar
SILVUKAS
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija
- PRANEŠIMAI : 2213
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 35

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kylie Minogue   Pen. 11 03 2011, 12:15 pm

turi nemažai gerų dainų <3
Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kylie Minogue   Pen. 11 03 2011, 12:18 pm

dainu negirdėjus,o pati tai man ji ir nelabai patinka :x

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kylie Minogue   Pen. 11 03 2011, 12:31 pm

Jos daina su Taio Cruz "Higher" man taaaaip patinka <333
O ir šiaip turi neblogų dainų ;]
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kylie Minogue   Antr. 26 03 2013, 9:57 am

nelabai klausau jos dainų...
Atgal į viršų Go down
avatar
Ievukas
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ieva
- PRANEŠIMAI : 4341
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-04
- SIMPATIJOS : 188

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kylie Minogue   Pen. 14 03 2014, 7:37 pm

Gabrielė rašo:
nelabai klausau jos dainų...

_________________
Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Kylie Minogue   

Atgal į viršų Go down
 

Kylie Minogue

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-