WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Britney Spears

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Britney Spears   Pen. 11 03 2011, 11:02 am

Gimimo data: 1981 gruodžio 2
Gimimo vieta: Kentwood, Louisiana, USA
Pilnas vardas: Britney Jean Spears
Ūgis: 1.63 m

Diskografija:
- Circus (2008)
- Blackout (2007)
- B In The Mix: The Remixes (2005)
- Greatest Hits: My Prerogative (2004)
- In the Zone (2003)
- Britney (2001)
- Oops!... I Did It Again (2000)
- ...Baby One More Time (1999)

Atgal į viršų Go down
avatar
SILVUKAS
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija
- PRANEŠIMAI : 2213
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 35

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Pen. 11 03 2011, 12:14 pm

seniau ji buvo mano dievaitė, dabar irgi patinka, bet jau ne taip smarkiai, dainos man jos labai labai patinka.
Atgal į viršų Go down
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Pen. 11 03 2011, 12:35 pm

Ankščiau labai patiko, bet dabar jau nelabai, yra kelios patinkančios dainos šiaip ;]
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
Black veil
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ruta
- PRANEŠIMAI : 3322
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Pen. 11 03 2011, 1:08 pm

Seniau buvo mano dievaite bet kai pradejo visokias nesamones kresti tai nebe taip patinka, bet dainos tikrai grazios jos tokios kazka iskirtinaus turi.
Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Pen. 11 03 2011, 1:09 pm

Dykuma♥ rašo:
Seniau buvo mano dievaite bet kai pradejo visokias nesamones kresti tai nebe taip patinka, bet dainos tikrai grazios jos tokios kazka iskirtinaus turi.
sutinku su viskuo išskyrus "Seniau buvo mano dievaite"

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
-
Administratorė

- VARDAS : Justė
- PRANEŠIMAI : 5429
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 165

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Tr. 16 03 2011, 6:15 am

Dabar jau normali dainininkė, bet jau nebe taip patinka (:

_________________
1 2 3 4

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:
 
Atgal į viršų Go down
http://nina-dobrev.ten.lt
avatar
Svečias
Svečias


RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Tr. 08 06 2011, 8:23 am

Dykuma♥ rašo:
Seniau buvo mano dievaite bet kai pradejo visokias nesamones kresti tai nebe taip patinka, bet dainos tikrai grazios jos tokios kazka iskirtinaus turi.
Atgal į viršų Go down
avatar
kittykat
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Eleonora
- PRANEŠIMAI : 301
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-03
- SIMPATIJOS : 25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Tr. 29 06 2011, 8:49 am

Nepatinka, kažkokia nukvakus
Atgal į viršų Go down

Sakura
I can feel. And it sucks

- VARDAS : .
- PRANEŠIMAI : 720
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-27
- SIMPATIJOS : 22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Pen. 01 07 2011, 9:18 am

Seniau patikdavo, dabar jau nebežinau, dainų nesiklausau. :)
Atgal į viršų Go down
http://www.filmai.in/uzeik-408925.html
avatar
angelica
My hearts beats for love

- VARDAS : ;)
- PRANEŠIMAI : 180
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-30
- SIMPATIJOS : 8

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Sk. 24 07 2011, 3:47 pm

dainos man jos patinka, o pati jau senai nepatinka. (;
Atgal į viršų Go down
avatar
Katherine.
I was born this way.

- VARDAS : Karolina
- PRANEŠIMAI : 75
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-28
- SIMPATIJOS : 3

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Tr. 21 09 2011, 5:26 am

Dainos gražios, bet pati narkomanė...
Atgal į viršų Go down

DOVANOJAMA *5
Administratorė

- PRANEŠIMAI : 332
- PRISIJUNGĖ : 2011-10-11
- SIMPATIJOS : 28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Tr. 12 10 2011, 4:49 pm

vaikystei ji man patiko, paskui pakito muzikinis skonis ir ji patapo nebe įdomi. :]
Atgal į viršų Go down
avatar
Gerdaah
Administratorė

- VARDAS : Gerda
- PRANEŠIMAI : 2463
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-21
- SIMPATIJOS : 211

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Sk. 11 12 2011, 8:17 am

Man kaip tik jos dabartinės dainos pradėjo patikt (: Tokios kietos ir taškančios ;D

_________________
Atgal į viršų Go down
http://www.youtube.com/user/xXPrimadonnaGirlXx
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Sk. 11 12 2011, 3:03 pm

vou ir aš pastebėjau,kad vis dažniau pagal Spears dainikes pasitaškau, Brit atgimė :DDD
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Antr. 26 03 2013, 1:23 pm

kuo toliau tuo labiau pradėjo patikt, o sudainavus Scream & Shout iš vis nereali!
Atgal į viršų Go down
avatar
Ema^^
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Ema:)
- PRANEŠIMAI : 370
- PRISIJUNGĖ : 2014-05-06
- SIMPATIJOS : 12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   Pen. 20 06 2014, 6:06 pm

Ankščiau labai patiko, bet dabar nebesidomiu :)
Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Britney Spears   

Atgal į viršų Go down
 

Britney Spears

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-