WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Christina Aguilera

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Christina Aguilera   Pen. 11 03 2011, 11:04 am

Gimimo data: 1980 gruodžio 18
Gimimo vieta: Staten Island, New York, USA
Pilnas vardas: Christina Maria Aguilera
Ūgis: 1.56 m

Diskografija:
- Back to Basics (2006)
- Stripped (2002)
- Mi Reflejo (2000)
- My Kind of Christmas (2000)
- Christina Aguilera (1999)

Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Christina Aguilera   Pen. 11 03 2011, 11:06 am

labai gera atlikėja,ant jos dainu siuo metu nerialiai pasivedus

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
SILVUKAS
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija
- PRANEŠIMAI : 2213
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 35

RašytiTemos pavadinimas: Re: Christina Aguilera   Pen. 11 03 2011, 12:13 pm

visai nieko, yra gerų dainų jos.
Atgal į viršų Go down
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Christina Aguilera   Pen. 11 03 2011, 12:36 pm

Ankčiau patiko, dabar nebetaip
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
Black veil
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ruta
- PRANEŠIMAI : 3322
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Christina Aguilera   Pen. 11 03 2011, 1:03 pm

Labai stiprus balsas ir dainos geros.
Atgal į viršų Go down
avatar
Kristina
Always and Forever

- VARDAS : Kristina
- PRANEŠIMAI : 1668
- PRISIJUNGĖ : 2013-02-07
- SIMPATIJOS : 194

RašytiTemos pavadinimas: Re: Christina Aguilera   Pen. 08 02 2013, 3:01 pm

Nuostabus balsas, puiki atlikėja, kaip ir Bey viena iš geriausių :)

_________________

♥️ ♥️ ♥️
Atgal į viršų Go down
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Christina Aguilera   Pen. 08 02 2013, 6:49 pm

O dieve kokia ji mažutė o.o
Jos balsas toks stiprus ir už širdies griebiantis... mėgstamiausios "oh mother" ir " beautiful", šiaip jos gražiausios dainos tos kur link džiazo traukia, pvz. "ain't no other man"
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Christina Aguilera   Antr. 26 03 2013, 10:04 am

labai geros dainos, bet pati ji man nelabai patinka kaip asmenybė.
Atgal į viršų Go down
avatar
Ema^^
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Ema:)
- PRANEŠIMAI : 370
- PRISIJUNGĖ : 2014-05-06
- SIMPATIJOS : 12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Christina Aguilera   Pen. 20 06 2014, 6:09 pm

Say something....
Tobula man ji <3
Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Christina Aguilera   

Atgal į viršų Go down
 

Christina Aguilera

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-