WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Jennifer Lopez

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Jennifer Lopez   Pen. 11 03 2011, 11:04 am

Gimimo data: 1969 liepos 24
Gimimo vieta: The Bronx, New York, USA
Pilnas vardas: Jennifer Lynn Lopez
Ūgis: 1.68 m

Diskografija:
- Brave (2007)
- Como Ama una Mujer (2007)
- Rebirth (2005)
- This Is Me... Then (2002)
- J. Lo (2001)
- On the 6 (1999)

Atgal į viršų Go down
avatar
SILVUKAS
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija
- PRANEŠIMAI : 2213
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 35

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pen. 11 03 2011, 12:14 pm

patinka ji man .
Atgal į viršų Go down
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pen. 11 03 2011, 12:33 pm

visai patinka ;]
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
Black veil
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ruta
- PRANEŠIMAI : 3322
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pen. 11 03 2011, 1:12 pm

Na nelabai, bet gera aktore;]
Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pen. 11 03 2011, 1:14 pm

Dykuma♥ rašo:
Na nelabai, bet gera aktore;]
jo,o dainos jos man tai ka žinau tokios pusetinos

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
blackdiamond
I was born this way.

- VARDAS : Laura
- PRANEŠIMAI : 84
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-18
- SIMPATIJOS : 2

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pir. 18 04 2011, 2:38 pm

nereali. (inlav)
jau nuo vaikystės klausau jos dainų.
Atgal į viršų Go down
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pir. 18 04 2011, 4:00 pm

Man tai ji labai faina, puiki aktorė ir dainininkė ir žmogus labai mielas atrodo. <333
Atgal į viršų Go down
avatar
.Winny.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ieva
- PRANEŠIMAI : 2354
- PRISIJUNGĖ : 2011-05-24
- SIMPATIJOS : 151

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pir. 30 05 2011, 2:45 pm

Dzadore rašo:
Man tai ji labai faina, puiki aktorė ir dainininkė ir žmogus labai mielas atrodo. <333
Atgal į viršų Go down
http://remarkablecity.net
avatar
Rainbow~
cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

- VARDAS : Gabrielė
- PRANEŠIMAI : 1012
- PRISIJUNGĖ : 2011-05-27
- SIMPATIJOS : 28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pir. 30 05 2011, 5:06 pm

Windy* rašo:
visai patinka ;]
Atgal į viršų Go down
avatar
*Katherine*
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Deimantė
- PRANEŠIMAI : 476
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-28
- SIMPATIJOS : 19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pir. 30 05 2011, 5:56 pm

Dzadore rašo:
Man tai ji labai faina, puiki aktorė ir dainininkė ir žmogus labai mielas atrodo. <333
Atgal į viršų Go down
http://angelique-boyer.zforum.biz/
avatar
Paulaaa
You are best mistake I‘d ever make<

- PRANEŠIMAI : 569
- PRISIJUNGĖ : 2011-05-24
- SIMPATIJOS : 13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pir. 30 05 2011, 6:08 pm

miela tokia ir faina , aktorė labai gera , dainininkė irgi nebloga ;]

_________________
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Antr. 26 03 2013, 1:33 pm

myliu myliu aš ją!! Visos dainos bilenkaip geros...
Atgal į viršų Go down

Sakura
I can feel. And it sucks

- VARDAS : .
- PRANEŠIMAI : 720
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-27
- SIMPATIJOS : 22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Antr. 27 08 2013, 7:33 am

Man labai patinka jos dainos ir ji tikrai puiki aktorė. <3
Atgal į viršų Go down
http://www.filmai.in/uzeik-408925.html
avatar
Kim
I was born this way.

- VARDAS : I.J.
- PRANEŠIMAI : 68
- PRISIJUNGĖ : 2013-11-30
- SIMPATIJOS : 1

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pen. 10 01 2014, 6:56 pm

Puiki atlikėja turinti tikrai nuostabu balsą,o dar jos sugebėjimai šokių aikštelėje ;) Man jinai labai patinka ;) 
Atgal į viršų Go down
avatar
Kristina
Always and Forever

- VARDAS : Kristina
- PRANEŠIMAI : 1668
- PRISIJUNGĖ : 2013-02-07
- SIMPATIJOS : 194

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Št. 15 03 2014, 9:06 am

Nuostabi atlikėja, geros dainos, originalūs klipai. Puikiai juda scenoje. Naujausios jos dainos sukasi ir sukasi mano pc playlist'e

_________________

♥️ ♥️ ♥️
Atgal į viršų Go down
avatar
Ema^^
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Ema:)
- PRANEŠIMAI : 370
- PRISIJUNGĖ : 2014-05-06
- SIMPATIJOS : 12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   Pen. 20 06 2014, 5:58 pm

Patinka man ji :D
Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Jennifer Lopez   

Atgal į viršų Go down
 

Jennifer Lopez

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-