WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Enrique Iglesias

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Enrique Iglesias   Pen. 11 03 2011, 11:06 am

Gimimo data: 1975 gegužės 8
Gimimo vieta: Madrid, Spain
Pilnas vardas: Enrique Miguel Iglesias Preysler
Ūgis: 1.87 m

Diskografija:
- Insomniac (2007)
- 7 (2003)
- Quizás (2002)
- Escape (2001)
- Enrique (1999)
- Cosas del Amor (1998)
- Vivir (1997)
- Enrique Iglesias (1995)

Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Enrique Iglesias   Pen. 11 03 2011, 11:07 am

mano meiliakas...myliu as ji ir jo dainas.O kaip jis ispaniskai dainuoja tai OMG's alpstu ;*

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
SILVUKAS
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija
- PRANEŠIMAI : 2213
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 35

RašytiTemos pavadinimas: Re: Enrique Iglesias   Pen. 11 03 2011, 12:13 pm

meidute rašo:
mano meiliakas...myliu as ji ir jo dainas.O kaip jis ispaniskai dainuoja tai OMG's alpstu ;*

man taip pat : DD <3
Atgal į viršų Go down
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Enrique Iglesias   Pen. 11 03 2011, 12:37 pm

Labai labai patinka ;]
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
Black veil
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ruta
- PRANEŠIMAI : 3322
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Enrique Iglesias   Pen. 11 03 2011, 1:01 pm

Man tai jis nelabai man jo balsas negrazus, seniau ejau del jo isproto bet dabar nebepatinka.
Atgal į viršų Go down
avatar
kittykat
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Eleonora
- PRANEŠIMAI : 301
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-03
- SIMPATIJOS : 25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Enrique Iglesias   Tr. 29 06 2011, 8:53 am

Nerealus. Gražus, dainos taip pat hitai ♥
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Enrique Iglesias   Antr. 26 03 2013, 10:12 am

nors dainuodamas verkia man patinka :DDD
Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Enrique Iglesias   

Atgal į viršų Go down
 

Enrique Iglesias

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

 Similar topics

-
» Enrique Iglesias

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-