WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Avril Lavigne

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : 1, 2  Next
AutoriusPranešimas
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Avril Lavigne   Pen. 11 03 2011, 11:12 am

Gimimo data: 1984 rugsėjo 27
Gimimo vieta: Belleville, Ontario, Canada
Pilnas vardas: Avril Ramona Lavigne
Ūgis: 1.60 m



Diskografija:
- The Best Damn Thing (2007)
- Under My Skin (2004)
- Let Go (2002)

Filmografija:
- The Flock (2007) Beatrice Bell
- Fast Food Nation (2006) Alice
- Anapus tvoros / Over the Hedge (2006) (voice) Heather
Atgal į viršų Go down
avatar
SILVUKAS
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija
- PRANEŠIMAI : 2213
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 35

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Pen. 11 03 2011, 11:27 am

anksčiau labai labai patiko, vėliau mažiau patiko, o dabar vėl patinka labai <33
Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Pen. 11 03 2011, 11:53 am

labai gera,faina,nuostabi dainininke patinka viskuo stilium,balsu,isvaizda zodziu tobulai tobula dainininke!!! ; ))

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Pen. 11 03 2011, 12:53 pm

Tai patinka, tai nepatinka, o dabar labai patinka.
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
Black veil
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ruta
- PRANEŠIMAI : 3322
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Pen. 11 03 2011, 12:57 pm

meidute rašo:
labai gera,faina,nuostabi dainininke patinka viskuo stilium,balsu,isvaizda zodziu tobulai tobula dainininke!!! ; ))
Sutinku man ji tokia nereali megstamiausia ;* ;*
Atgal į viršų Go down

DOVANOJAMA *6
You are best mistake I‘d ever make<

- PRANEŠIMAI : 316
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-18
- SIMPATIJOS : 12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Pen. 18 11 2011, 10:08 pm

mano mylimiausia dainininkė ; * Lovinu ja šimta zilijonų kartų... 15 ;*Tiesiog In love neapsakomai
Atgal į viršų Go down
avatar
Gerdaah
Administratorė

- VARDAS : Gerda
- PRANEŠIMAI : 2463
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-21
- SIMPATIJOS : 211

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Sk. 11 12 2011, 8:28 am

ai kažinau... man taip per viduriuką Avril ;x Negalėčiau sakyt, kad ją mėgstu bet negaliu ir sakyt, kad nemėgstu... yr gražių dainų ;>

_________________
Atgal į viršų Go down
http://www.youtube.com/user/xXPrimadonnaGirlXx

DOVANOJAMA *7
You are best mistake I‘d ever make<

- PRANEŠIMAI : 313
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-16
- SIMPATIJOS : 18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Sk. 11 12 2011, 9:02 am

Atsimenu kažkada mėgstamiausia buvo, gal kokių 10 plakatų tikrai turiu (roofl)
o db.. yra dar gražių dainų, paklausiau biški, bet nebe ant tiek pakvaišus kiek seniau buvau. (roofl)
Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 12 06 2012, 11:21 am

oh gad ji išsiskutus galvą o.o

kaip jai tinka ;33333

p.s čia ji girta :??? :DDDD

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 12 06 2012, 11:50 am

Tinka, atrodo visai kaip kitas žmogus, kąąą :ooo
nežinau, man ne per labiausiai girta čia atrodo xD
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 12 06 2012, 12:27 pm

aš ir maniau, kad čia kitas žmogelis. ale geriau įsižiūrėjau ir rmt avril zdies :DDD
nu toj pimoj pht :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 12 06 2012, 1:44 pm

Šiandien jau trečią kartą ją matau su tokia galvike :DDD
Šukuosena jai tinka, jai išvis viskas tinka :DD
Bet, kad įpūtus kažko, tai tikrai :D
Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 12 06 2012, 1:57 pm

nu sakau, girta ji man tokia ;DDD

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 12 06 2012, 2:36 pm

Kad roža keista tai tikrai, nežinau pagėrus jin ar ne, nemoku aš atskirt xD
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 12 06 2012, 4:09 pm

Aš moku ;P Arba ne :DDD
Atgal į viršų Go down
avatar
angelica
My hearts beats for love

- VARDAS : ;)
- PRANEŠIMAI : 180
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-30
- SIMPATIJOS : 8

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 19 06 2012, 3:27 pm

man tai ji niekada nebuvo mėgstama, ką žinau... dainos gal ir nieko, bet pati.. nei išvaizda nei dar kažkuo nėra graži :}
Atgal į viršų Go down
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Tr. 22 08 2012, 7:10 am

Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Tr. 22 08 2012, 8:44 am

nūmz man tai jisai gražus, dar kaip patinka man jų grupė tai man aplamai čiki, kad ji bus su juo :DD*****

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
Ievukas
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ieva
- PRANEŠIMAI : 4341
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-04
- SIMPATIJOS : 188

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Tr. 22 08 2012, 10:56 am

fainios dainos linksmos. o ji ir tokia faina panelytė

_________________
Atgal į viršų Go down
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 11 09 2012, 2:43 pm

Atgal į viršų Go down
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Kv. 13 09 2012, 7:23 am

nerealūs kokie ;oo
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 26 03 2013, 10:21 am

dainos labai gražios, yra ir linksmų ir verčiančių susimąstyti...
Atgal į viršų Go down
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Tr. 03 07 2013, 5:54 am

Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Tr. 03 07 2013, 9:05 am

sveikinimai! :DD
Atgal į viršų Go down
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Pen. 05 07 2013, 8:46 am

Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   

Atgal į viršų Go down
 

Avril Lavigne

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 12Pereiti prie : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-