WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Avril Lavigne

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Avril Lavigne   Pen. 11 03 2011, 11:12 am

First topic message reminder :

Gimimo data: 1984 rugsėjo 27
Gimimo vieta: Belleville, Ontario, Canada
Pilnas vardas: Avril Ramona Lavigne
Ūgis: 1.60 m



Diskografija:
- The Best Damn Thing (2007)
- Under My Skin (2004)
- Let Go (2002)

Filmografija:
- The Flock (2007) Beatrice Bell
- Fast Food Nation (2006) Alice
- Anapus tvoros / Over the Hedge (2006) (voice) Heather
Atgal į viršų Go down

AutoriusPranešimas
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 20 08 2013, 12:43 pm

Atgal į viršų Go down
avatar
Ievukas
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ieva
- PRANEŠIMAI : 4341
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-04
- SIMPATIJOS : 188

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 20 08 2013, 1:18 pm

cool vaizdo irašas, o daina tokia dar ne susigulejus:)

_________________
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 20 08 2013, 1:44 pm

video man labai patiko, o daina ir visai nieko..
Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Antr. 20 08 2013, 3:13 pm

klipas osum, nu tooks osum, kad net osum :DD žeurei patiko ^^ o daina tai iš antro karto užkabino, so daba non stop klausau :D

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
Ema^^
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Ema:)
- PRANEŠIMAI : 370
- PRISIJUNGĖ : 2014-05-06
- SIMPATIJOS : 12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   Pen. 20 06 2014, 5:59 pm

Nereali atlikėja <33
Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Avril Lavigne   

Atgal į viršų Go down
 

Avril Lavigne

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-