WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Shakira

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Shakira   Pen. 11 03 2011, 11:14 am

Gimimo data: 1977 vasario 2
Gimimo vieta: Barranquilla, Colombia
Pilnas vardas: Shakira Isabel Mebarak Ripoll
Ūgis: 1.50 m

Diskografija:
- Pies Descalzos (1995)
- Dónde Están Los Ladrones? (1998)
- Laundry Service (2001)
- Fijación Oral Vol. 1 (2005)
- Oral Fixation Vol. 2 (2005)

Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Pen. 11 03 2011, 11:58 am

nuostabaus balso savininke.Ir labai faina,graži,akrobatiška zdz neriali!! >333

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
SILVUKAS
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija
- PRANEŠIMAI : 2213
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 35

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Pen. 11 03 2011, 12:08 pm

viena iš mėgstamiausių jau nežinau nuo kada <3
Atgal į viršų Go down
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Pen. 11 03 2011, 12:33 pm

Išvaizda, balsas, dainos <333
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
Black veil
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ruta
- PRANEŠIMAI : 3322
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Pen. 11 03 2011, 1:11 pm

meidute rašo:
nuostabaus balso savininke.Ir labai faina,graži,akrobatiška zdz neriali!! >333
Apsuliuciai sutinku:)
Atgal į viršų Go down
avatar
kittykat
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Eleonora
- PRANEŠIMAI : 301
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-03
- SIMPATIJOS : 25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Tr. 29 06 2011, 8:54 am

Patinka, dainos taip pat
Atgal į viršų Go down
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Pen. 24 02 2012, 1:04 pm

Jėėėėz kašia per grožis tai nimagū nimagū <3333
Balsas vapšie nenormalaus grožio;D
Atgal į viršų Go down
avatar
Velniukas
cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

- VARDAS : Inga
- PRANEŠIMAI : 1049
- PRISIJUNGĖ : 2012-04-15
- SIMPATIJOS : 58

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Št. 19 01 2013, 3:37 pm

Balsas fantastiškas,jos judesiai superiniai :)
Viena mėgstamiausių atlikėjų :)
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Antr. 26 03 2013, 10:06 am

myliu šitą daiktą. tik va, kad ji naujų dainų nebekuria... ;//
Atgal į viršų Go down
avatar
Kristina
Always and Forever

- VARDAS : Kristina
- PRANEŠIMAI : 1668
- PRISIJUNGĖ : 2013-02-07
- SIMPATIJOS : 194

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Št. 15 03 2014, 9:16 am

Nuostabaus balso savininkė, puikiai juda, gražios dainos. Dar viena atlikėja, kurią galiu traukti į sąrašą prie mėgstamų.

_________________

♥ ♥ ♥
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Št. 15 03 2014, 7:05 pm

toookia ji man graži, o balsas...
Atgal į viršų Go down
avatar
Ema^^
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Ema:)
- PRANEŠIMAI : 370
- PRISIJUNGĖ : 2014-05-06
- SIMPATIJOS : 12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   Pen. 20 06 2014, 5:57 pm

Neutrali, nei patinka, nei nepatinka :)
Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Shakira   

Atgal į viršų Go down
 

Shakira

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-