WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Madonna

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
avatar
Dzadore
Administratorė

- VARDAS : Marina
- PRANEŠIMAI : 802
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 32

RašytiTemos pavadinimas: Madonna   Pen. 11 03 2011, 11:16 am

Gimimo data: 1958 rugpjūčio 16
Gimimo vieta: Bay City, Michigan, USA
Pilnas vardas: Madonna Louise Veronica Ciccone
Ūgis: 1.64 m

Diskografija:
- Hard Candy (2008)
- Confessions On a Dance Floor (2005)
- American Life (2003)
- Music (2000)
- Ray of Light (1998)
- Bedtime Stories (1994)
- Erotica (1992)
- Like A Prayer (1989)
- True Blue (1986)
- Like A Virgin (1984)
- Madonna (1983)

Atgal į viršų Go down
avatar
SILVUKAS
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija
- PRANEŠIMAI : 2213
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 35

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Pen. 11 03 2011, 12:10 pm

patinka man jos dainos.
Atgal į viršų Go down
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Pen. 11 03 2011, 12:36 pm

Yra gerų dainų jos ;>>>
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
Black veil
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ruta
- PRANEŠIMAI : 3322
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Pen. 11 03 2011, 1:02 pm

Windy* rašo:
Yra gerų dainų jos ;>>>
Jo bet neperdaugiausia.
Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Pen. 11 03 2011, 1:13 pm

Dykuma♥ rašo:
Windy* rašo:
Yra gerų dainų jos ;>>>
Jo bet neperdaugiausia.
sutinku

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
-
Administratorė

- VARDAS : Justė
- PRANEŠIMAI : 5429
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 165

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Št. 19 03 2011, 10:39 am

Sena jau :D Į pensiją senai metas :DD nesiklausau jos dainų

_________________
1 2 3 4

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:
 
Atgal į viršų Go down
http://nina-dobrev.ten.lt
avatar
Svečias
Svečias


RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Sk. 03 04 2011, 5:58 pm

dainos jos geros, visad patiko.
Atgal į viršų Go down
avatar
.joyce.
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Vita
- PRANEŠIMAI : 4476
- PRISIJUNGĖ : 2011-04-08
- SIMPATIJOS : 319

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Pen. 08 04 2011, 1:32 pm

illusion rašo:
Sena jau :D Į pensiją senai metas :DD nesiklausau jos dainų
pritariu, jau jai laikas anukus augint :D jei isvis ju turi
Atgal į viršų Go down
avatar
kittykat
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Eleonora
- PRANEŠIMAI : 301
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-03
- SIMPATIJOS : 25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Tr. 29 06 2011, 8:52 am

Šitai senutei į pensija jau senai!!!!
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Antr. 26 03 2013, 1:35 pm

silver rašo:
dainos jos geros, visad patiko.
Atgal į viršų Go down
avatar
Ievukas
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ieva
- PRANEŠIMAI : 4341
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-04
- SIMPATIJOS : 188

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Pen. 29 03 2013, 11:12 am

man ji legendinė

_________________
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Pen. 29 03 2013, 12:06 pm

tikrai legendinė, niekada nesensta :DDD
Atgal į viršų Go down

Sakura
I can feel. And it sucks

- VARDAS : .
- PRANEŠIMAI : 720
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-27
- SIMPATIJOS : 22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   Antr. 27 08 2013, 7:31 am

Nuo mažens klausausi jos dainų, nes ir tėtis klausosi. Kai važiuodavome automobiliu kažkur, tai paleisdavo Madonnos dainas. Man jos taip patinka, galėčiau klausytis ir klausytis... :> Ir ji nėra sena, ir nėra išėjusi į pensiją, nes pasižiūrėk kiek jai metų. .-. Ji visada man bus pati mėgstamiausia dainininkė! Jeigu jos gerų dainų jums yra per mažai, pasiklausykite šių: Push, Celebration, Hung Up, Take A Bow, La Isla Bonita ir daug kitų. :)
Atgal į viršų Go down
http://www.filmai.in/uzeik-408925.html

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Madonna   

Atgal į viršų Go down
 

Madonna

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

 Similar topics

-
» Madonna

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-