WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Alexz Johnson

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
avatar
Fotomaniake
Moderatorė

- VARDAS : Elžbieta
- PRANEŠIMAI : 1035
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 28

RašytiTemos pavadinimas: Alexz Johnson   Pen. 11 03 2011, 1:59 pm

Gimimo data: 1986 lapkričio 4
Gimimo vieta: New Westminster, British Columbia, Canada
Tikras vardas:Alexzandra Spencer Johnson

Diskografija:
- Reloaded (2011)
- Voodoo (2010)
- Demos (2006 – Present)
- Epic Album (2009)
- Songs From Instant Star 4 (2008)
- Songs From Instant Star 3 (2007)
- Songs From Instant Star 2 (2006)
- Songs From Instant Star (2005)
- Demos (1999 – 2005)
- So Weird (2001)




Paskutinį kartą redagavo Fotomaniake, Kv. 09 06 2011, 3:10 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
http://alexzlithuania.forumlt.com/
avatar
Windy*
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Silvija^^
- PRANEŠIMAI : 9394
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 197

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Pen. 11 03 2011, 3:01 pm

Tik kelias dainas esu girdėjus-visai patiko (;
Atgal į viršų Go down
http://shinestarscity.forumotion.net
avatar
Fotomaniake
Moderatorė

- VARDAS : Elžbieta
- PRANEŠIMAI : 1035
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Pen. 11 03 2011, 3:02 pm

Smagu ;]] Dabar pasireklamuosiu ;D
Spoiler:
 
Atgal į viršų Go down
http://alexzlithuania.forumlt.com/
avatar
-
Administratorė

- VARDAS : Justė
- PRANEŠIMAI : 5429
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 165

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Pen. 11 03 2011, 5:48 pm

Aš jos nežinau. Kokios jos dainos yra populiarios?

_________________
1 2 3 4

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:
 
Atgal į viršų Go down
http://nina-dobrev.ten.lt
avatar
Black veil
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ruta
- PRANEŠIMAI : 3322
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Pen. 11 03 2011, 6:11 pm

Jezau viena is megstamiausiu dainininkiu, dainos nuostabios.
Atgal į viršų Go down
avatar
Fotomaniake
Moderatorė

- VARDAS : Elžbieta
- PRANEŠIMAI : 1035
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Pen. 11 03 2011, 6:14 pm

Šiaip ji ne iš tokių super populiarų todėl net nežinau kokia čia labiau populiaria pasiūlyt :]] Bet youtube pažiūrėk tokias dainas kaip skin, trip around the world, i still love you, liar liar... Kaip man tai jos dainos visos superines, dėl pačių lyrics ;] Tai aš galiu vardint ir vardint :] Beja gal matei tokį serialą kaip Atrasta žvaigždė arba kitaip Instant Star?;]
Atgal į viršų Go down
http://alexzlithuania.forumlt.com/
avatar
-
Administratorė

- VARDAS : Justė
- PRANEŠIMAI : 5429
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 165

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Pen. 11 03 2011, 6:46 pm

Nemačiau :DD Pažiūrėsiu (:

_________________
1 2 3 4

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:
 
Atgal į viršų Go down
http://nina-dobrev.ten.lt
avatar
Fotomaniake
Moderatorė

- VARDAS : Elžbieta
- PRANEŠIMAI : 1035
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Pen. 11 03 2011, 6:46 pm

tai va, dar serialą rekomenduoju ;D
Atgal į viršų Go down
http://alexzlithuania.forumlt.com/
avatar
Džess
I was born this way.

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 91
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-12
- SIMPATIJOS : 1

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Št. 21 05 2011, 8:09 am

Žinau iš serialo "Instant Star" :)
Ir turiu dainų iš to serialo : )
Man patikti : ))
Atgal į viršų Go down
http://tobulejam.blogspot.com/
avatar
Fotomaniake
Moderatorė

- VARDAS : Elžbieta
- PRANEŠIMAI : 1035
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-10
- SIMPATIJOS : 28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Kv. 09 06 2011, 3:10 pm

Laba smagu, kad yra žmonių kurie jos klausosi ;]] Happinly
Atgal į viršų Go down
http://alexzlithuania.forumlt.com/
avatar
kittykat
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Eleonora
- PRANEŠIMAI : 301
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-03
- SIMPATIJOS : 25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Tr. 29 06 2011, 6:13 am

žinau ja, patinka, dainos labai gražios
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Antr. 26 03 2013, 1:37 pm

nesiklausau ;DD
Atgal į viršų Go down
avatar
Ievukas
Ladies of Mystic Falls

- VARDAS : Ieva
- PRANEŠIMAI : 4341
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-04
- SIMPATIJOS : 188

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Pen. 29 03 2013, 11:12 am

dainos negirdėtos bent jau man bet gražus balsas

_________________
Atgal į viršų Go down
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   Pen. 29 03 2013, 12:11 pm

labai graži mergina, bet dainų jos nelabai mėgstu :DDD
Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Alexz Johnson   

Atgal į viršų Go down
 

Alexz Johnson

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-