WebrodiklisDUKNarių sąrašasRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Thirty Seconds To Mars

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Thirty Seconds To Mars   Št. 19 03 2011, 11:46 am

First topic message reminder :

Istorija

Grupę „30 Seconds to Mars“ 1998 metais įkūrė aktorius ir dainininkas Jared Leto (vokalas, gitara) 1998 metais kartu su savo broliu Shannon Leto ir keliais draugais. Laikui bėgant grupės nariai keitėsi, tačiau Jared ir Shannon Leto vis dar yra grupėje. Grupėje taip pat groja gitaristas Tomo Milicevic. Grupę paliko bosistas Matt Wachter, kurio vietą užėmė kitas bosistas Tim Kelleher

Muzika

Grupė didžiojoje scenoje debiutavo 2002 metais. Pirmuoju grupės hitu tapo daina "Attack".

Grupė išleido tris albumus: 2002 m. - „30 Seconds to Mars“, o 2005 m. - „A Beautiful Lie“ ir 2009 m. - "This is War". Pirmojo albumo muzika maištingesnė, labiau alternatyvi (žr. Alternatyvus rokas), o antrojo - ramesnė ir lyriškesnė.

„30 Seconds to Mars“ albumui „A Beautiful Lie“ parašė 40 dainų, iš kurių į albumą atrinko 10.

Pasak grupės narių, jų kūrybą įkvepia tokios muzikos grupės, kaip U2, The Cure, Led Zeppelin ir Pink Floyd“.

Nariai


* Jared Leto (1971 m. gruodžio 26 d.) - vokalas, gitara;
* Shannon Leto (1970 m. kovo 9 d.) - būgnai;
* Tomo Milicevic (1979 m. rugsėjo 3 d.) - gitara;
* Tim Kelleher - neoficialus narys, bosinė gitara.


Gerbėjai

„30 Seconds to Mars“ turi nemažai gerbėjų, kurie yra susibūrę į draugijas, pavyzdžiui, „Echelon“ ir „The Mars Army“. Šios draugijos nėra oficialios, jų nariai stengiasi populiarinti grupės muziką savo miestuose, šalyse, klijuoja plakatus, rašo laiškus. Aktyviai kuriasi Lietuvos ir Baltijos šalių „Echelon“ draugijos.

Diskografija
Studijiniai albumai

* 2002 - 30 Seconds to Mars
* 2005 - A Beautiful Lie
* 2009 - This Is War

Singlai

* 2002 - Capricorn (A Brand New Name)
* 2003 - Edge of the Earth
* 2005 - Attack
* 2006 - The Kill
* 2006 - From Yesterday
* 2007 - A Beautiful Lie
* 2009 - Kings and Queens
* 2010 - This Is War


_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/

AutoriusPranešimas
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Št. 05 11 2011, 8:44 pm

juo shannon aš ir laukiau ,kkad pashakintų blemba,bet jis ir pavarė su tais būgnais huh <3333
jojo jaredukas tai tikrai labai gražiai su juo ir fainai :DDD ir šiaip tokių kietų frazuų išrėkdavo kaip su tais lapukais,arba kai gyvunus tuos paleido eina nafik vienas su rykliu iš arenos išbėgo :DDD o klykiau (rofl)

pė.es primesk tokį pat gifuką vienam forume užsidėjus kai tava ledinis letukas <33333

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/

DOVANOJAMA *5
Administratorė

- PRANEŠIMAI : 332
- PRISIJUNGĖ : 2011-10-11
- SIMPATIJOS : 28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Št. 05 11 2011, 8:53 pm

Taaaip, Šenis tikrai turi didžiulį talentą. Šiaip, jis man net labiau patinka, nei jo broliukas. ;D
Bliam, taip apmaudu kad lasdelės negavau... ;DDD
Bet šiaip, niekada jaučiu nepamiršiu to šou, tikrai ryškus atsiminimas.
Jeredux dar kažką buvo rusiškai suvėlęs porą kartų. Bet su mano tos kalbos "žiniomis" nieko nepagavau. Tiu? ;]

p.s. rimtai? ;DD eina sau, čia tai gėris. ;D aš kai jį pamačiau tumblr, pamaniau - viskas, noriu šito. ;D
Atgal į viršų Go down
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Sk. 06 11 2011, 8:52 am

a man atvirkščiai man Jeredukas labiau patinka dievukas mana <3333
jojo sakė,kad kažką rusiškai ten jis suvėlė,bet aš ir labai "suprantu" tą kalbą tai...šiaip net negirdėjau kaip jisai kažką rusiškai ištarė,bet ai smagiai jis ir angliškai varo :DDD čia tubūt bus kievienam nepamirštama"jump jump jump"c'mon c'mo c'mon" negaliu jis ten šėlo damnt reapyyt galėjo,būčiau visai nepykus

p.s taip,pas mane mintukėse tas pats buva dar viršui tokia juostelė ėjo eina kako koki žodeliukai apie jį <33

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/

DOVANOJAMA *7
You are best mistake I‘d ever make<

- PRANEŠIMAI : 313
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-16
- SIMPATIJOS : 18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Sk. 06 11 2011, 4:10 pm

O aš asmeniškai jų nemėgstu.
Tik viena jų daina man patinka, o šiaip jie man ne. *papurto galvą*
Atgal į viršų Go down
avatar
-
Administratorė

- VARDAS : Justė
- PRANEŠIMAI : 5429
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-04
- SIMPATIJOS : 165

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Sk. 06 11 2011, 4:45 pm

Draugai laimėjo bilietus į jų koncertą.... Žiauriai pavydžiu ;DD

_________________
1 2 3 4

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:
 
Atgal į viršų Go down
http://nina-dobrev.ten.lt
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Sk. 06 11 2011, 5:11 pm

aš pirkau :DDD

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
Gerdaah
Administratorė

- VARDAS : Gerda
- PRANEŠIMAI : 2463
- PRISIJUNGĖ : 2011-06-21
- SIMPATIJOS : 211

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Sk. 11 12 2011, 8:19 am

KAročiuku iš pradžių buvau nusistačius belenkaip prieš juos, kol neteko collabo partui pagal this is war padaryt... later da pradėjau klausys closer to the edge , bendras 30stm vertinimas nuo manęs 7/10 (:

_________________
Atgal į viršų Go down
http://www.youtube.com/user/xXPrimadonnaGirlXx
avatar
Deima
Administratorė

- VARDAS : Deima
- PRANEŠIMAI : 11124
- PRISIJUNGĖ : 2011-03-11
- SIMPATIJOS : 430

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Kv. 16 02 2012, 7:31 pm

noriu.kad jie gryžtų į lietuvą ;sssss verksiu. :DD

_________________
"Ain’t got no doctor or pill that can take the pain away. The pain’s  inside and nobody frees you from your body. It’s the soul that needs surgery."-Beyonce 'Pretty Hurts'

mmm:
 
Atgal į viršų Go down
http://everybodyholic.tumblr.com/
avatar
.
Administratorė

- VARDAS : -
- PRANEŠIMAI : 8670
- PRISIJUNGĖ : 2012-01-11
- SIMPATIJOS : 309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Antr. 26 03 2013, 1:29 pm

tikras gėris, dainos užvedančios
Atgal į viršų Go down
avatar
Ema^^
You are best mistake I‘d ever make<

- VARDAS : Ema:)
- PRANEŠIMAI : 370
- PRISIJUNGĖ : 2014-05-06
- SIMPATIJOS : 12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   Pen. 20 06 2014, 6:06 pm

Nelabai :///
Atgal į viršų Go down

Sponsored content



RašytiTemos pavadinimas: Re: Thirty Seconds To Mars   

Atgal į viršų Go down
 

Thirty Seconds To Mars

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: ATLIKĖJAI-